2 rijpe avocado's in kleine blokjes gesneden
2 tomaten, zaad verwijderd en in blokjes
1 rode ui in blokjes
2 knoflookteentjes, geperst
1 chilipepertje (optioneel)
Bosje koriander, fijngehakt
1 eetlepel limoensap
Guacamole kruiden:
1/4 theelepel komijn
1/4 theelepel zwarte peper
snufje cayennepeper
Zout naar smaak
1. Meng alle ingrediƫnten in een kleine kom behalve de blokjes avocado en limoensap (doe dit voordat je de avocado opensnijdt, omdat avocado snel oxideert!)
2 knoflookteentjes, geperst
1 chilipepertje (optioneel)
Bosje koriander, fijngehakt
1 eetlepel limoensap
Guacamole kruiden:
1/4 theelepel komijn
1/4 theelepel zwarte peper
snufje cayennepeper
Zout naar smaak
1. Meng alle ingrediƫnten in een kleine kom behalve de blokjes avocado en limoensap (doe dit voordat je de avocado opensnijdt, omdat avocado snel oxideert!)
2. Snij de avocado's in blokjes en voeg toe. Giet nu de limoensap eroverheen.
3. Meng alles goed door elkaar.Je kan een beetje prakken, maar hou de guacamole lekker grof. Proef en voeg eventueel extra kruiden naar smaak toe.
4. Dek af met huishoudfolie en laat 1 uur in de koelkast staan.
3. Meng alles goed door elkaar.Je kan een beetje prakken, maar hou de guacamole lekker grof. Proef en voeg eventueel extra kruiden naar smaak toe.
4. Dek af met huishoudfolie en laat 1 uur in de koelkast staan.
Lekker bij, nou ja eigenlijk bij alles.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten