6 Kippendijtjes
1.5 cups Cornflakes
1 theel. paprikapoeder
1 theel. citroenrasp
1/4 theel. Versgemalen zwarte peper
Snufje zout
1/4 Cup bloem
3/4 Cup karnemelk
kookspray
1.Oven voorverwarmen op 200°C. Bakplaat met bakpapier bedekken.
2. Cornflakes voorzichtig met je handen verkruimelen. Voeg paprikapoeder, citroenrasp peper en zout toe, goed door elkaar mengen.
3. Doe bloem en karnemelk in twee aparte borden. Bedek één voor één de kippendijtjes met bloem, schud overtollige bloem af en dompel in de karnemelk.
4. Bedek de kippendijtjes dan meteen met cornflakes mengsel, druk het mengsel voorzichtig in de dijtjes zodat het steviger blijft zitten.
5. Leg ze op de bakplaat, en spray ze met de kookspray.
6. Bak 30 minuten, draai ze iedere tien minuten om.
Serveer met een groene salade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten