Kipsalade:
2/3 cup zure room
3 eetlepels limoensap
1/2 – 3/4 theel. zout
1/4 – 1/2 theel. zwarte peper
1/4 theel. paprikapoeder
1/4 teaspoon komijn
1 - 2 eetlepels koriander, gesneden
2 – 3 lenteuitjes in ringetjes
1/2 komkommer in blokjes
2 forse kipfilets, gepocheerd
2/3 cup zwarte bonen (anders kidneybonen)
1/2 rode paprika in blokjes
1/3 cup maïs
Grote Tortillas
Sla of baby spinazie
1 avocado, gesneden.
Kipsalade:
Meng de zure room, limoensap, alle kruiden en koriander in een kom. Voeg de kip, lenteuitjes en komkommer toe. Roer totdat alle kip bedekt is met saus. Voeg daarna voorzichtig de bonen, paprika en mais toe. Dek af en zet in koelkast tot gebruik.
Wraps:
Een paar eetlepels kipsalade, sla of spinazie en de advocado op een wrap leggen. Oprollen en smullen maar!
Bron: http://www.goodlifeeats.com/2011/05/santa-fe-chicken-salad-wrap.html
Geen opmerkingen:
Een reactie posten