1/3 cup olie
1/2 cup suiker
1 ei, kamertemperatuur (geklutst)
1.5 cup patentbloem
1.5 theelepel bakpoeder
1/2 theelepel zout
1/4 theelepel nootmuskaat
1/2 cup melk
Strooisel:
1/4 cup suiker
50 g boter, gesmolten
1/2 theelepel kaneel
Verwarm oven voor op 180 graden.
1. Meng alle droge ingrediënten in een middelgrote kom. Voeg de ei, olie en melk toe en roer tot het gemengd maar nog niet egaal is. Schep met lepel in muffinvorm (je krijgt ongeveer 8) en bak 20-25 minuten, tot ze goudbruin zijn.
2. Meng suiker en kaneel in één kom, gesmolten boter in andere kom. Doop de muffins, terwijl ze nog warm zijn eerst in de boter en daarna in de kaneelsuiker.
Bron: http://velvetlava.blogspot.com/2009/02/i-am-now-in-muffin-loop.html
Geen opmerkingen:
Een reactie posten