zondag 19 februari 2012
Country Club Chicken.
3 a 4 kipfilets
1 grote ui, gesnipperd
200 gram champignons, in reepjes gesneden
1 blik geconcentreerde champignon crème soep (Unox)
4-5 plakken spek of bacon (optie)
1/4 cup witte wijn of water
75 gram kaas, liefst belegen
peper
boter of olie
evt. italiaanse kruiden
1.Verwarm oven voor op 180 graden
2. Bestrooi kipfilets met peper. Bak deze op hoge voor aan, en leg ze in een ovenschaal.
3. Bak in dezelfde vet de uien gedurende 3 minuten, voeg dan champignons toe. Bak verder voor 3 minuten. Voeg wijn of water toe, daarna de soep, kaas en evt. italiaanse kruiden. Roer goed door elkaar.
4.Giet de saus over de kip en bak, onafgedekt, 30 minuten. Controleer of de kipfilet gaar is en bak desnoods een extra 5 minuten.
Lekker met spaghetti of zilvervliesrijst. Voeg achteraf gebakken spek of bacon toe, ik doe dit niet omdat het naar mijn smaak dan te zout wordt.
Aangepast recept van:http://www.kayotic.nl/blog/country-club-chicken
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten