vrijdag 13 april 2012

Buffalo Chicken Wraps

15 g boter, gesmolten
1 snufje cayenne pepper
1 snufje versgemalen peper
1 snufje zout
1/4 cup hete saus + extra naar smaak
450 gram kip
2 cups romaine of ijsbergsla, in reepjes
1 roma tomaat, in blokjes gesneden
4 plakjes bacon, gebakken en grof gesneden
2 hardgekookte eieren, grof gehakt
1/4 cup ranch dressing*
1/2 cup blauwe kaas, verkruimeld*
1 cup geraspte pittige kaas, bv cheddar
4 grote kaas tortillas



Klop met een garde boter, cayennepeper, zwarte peper, zout en ¼ cup hete saus  in een kom.
Voeg kip toe, en leg minstens een uur in de koelkast.

Gril de kipstukjes in ongeveer 8 minuten gaar. Meng de ranch dressing met blauwe kaas.
Verwarm de tortillas in de oven of magnetron. Leg in het midden de kip, daarna bacon, eistukjes, sla, kaas dressing, en extra pepersaus naar smaak.  Meng de dressing en vulling zorgvuldig met je vingers.

Vouw de onderkant van de tortilla omhoog, rol op en snij door de helft. Eten maar!

*Geen ranch dressing? Meng  40 g mayonaise met 20 g zure room, voeg peterselie, dille, knoflookpoeder en uienpoeder toe.Snufje zout en peper naar smaak, en goed mengen.
*beetje lui? Koop Blue Cheese Dressing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten