1/2 kop boter
1/3 kopje Nutella
1/2 theelepel vanille-extract
1 1/4 kopje patentbloem
1/4 kopje poedersuiker
1/2 theelepel zout
3/4 kop chocolate chips (of gehakte pure chocola)
Meng boter en nutella in een mixer tot een romig geheel. Voeg daarna de vanille-extract toe.
Voeg de bloem, poedersuiker en zout toe. Meng tot een kruimelige deeg. Roer met een lepel de chocolade erdoor.
Leg het deeg op een stukbakpapier, maak er een rol van, draai uiteinden dicht en leg enkele uren in de koelkast
Oven voorverwarmen op 160 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Haal het deeg uit de rol en snij in plakjes van 1/2 - 1 cm. Duw weer bij elkaar als de rondjes verkruimelen.
12-14 minuten bakken, en uit de oven halen voordat de randen bruin worden. Laat 3-5 minuten afkoelen op de bakplaat voordat je ze volledig laat afkoelen.
Lekker met een glaasje ijskoude melk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten