dinsdag 3 januari 2017

Pastasalade pesto





300 g penne
1 avocado
2-3 trostomaten
1 pak mozzarella maxi
4 eieren
125 g magere spek- of baconreepjes 
1 eetlepel Italiaanse kruiden
1 potje pesto
1 pak rucola
1 eetlepel mayonaise


Kook de penne in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel goed met koud water af. . Meng in een kom met flinke eetlepel pesto, eetlepel mayonaise en peper en zout naar smaak. Roer rucola door pasta en schep op schaal.
Kook eieren 8 minuten.

Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit met een lepel, snijd daarna in partjes. Snijd de tomaten en mozzarella in blokken.
Bak de spekreepjes in 3 min. uit. Schik de mozzarella, tomaten, avocado en partjes eiover de schaal. Strooi baconreepjes en 1 eetlepel italiaanse kruiden over geheel.

Lekker met mini ciabatta broodjes en echte boter.

Bewerkte bron: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R647452/mozzarella-pastasalade-met-spekjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten