donderdag 12 juli 2012

Maïssalade met avocadodressing


krop ijsbergsla
1 bakje cherrytomaten (250 g)
1 blik maïskorrels (300 g)
200 g belegen kaas (stukje)
2 rijpe avocado's
1 bekertje zure room (125 ml)
1 teentje knoflook
1 zak tortillachips naturel (150 g)

staafmixer

Bereiden

Sla fijnsnijden, wassen en drogen. Tomaten halveren. Maïs laten uitlekken.

In grote schaal groenten mengen. Kaas in blokjes snijden. Avocado's schillen, pitten verwijderen en van 1 avocado vruchtvlees in stukjes snijden.

Avocadostukjes en kaas door salade mengen. Andere avocado en zure room met staafmixer tot gladde saus pureren. Knoflook erboven uitpersen en dressing met zout en peper op smaak brengen. Avocadodressing door salade scheppen.

Salade met tortillachips serveren.

Bron en foto: http://www.ah.nl/recepten/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten